Müteahhitler sorunlarını masaya yatırdılar

Müteahhitler sorunlarını masaya yatırdılar Müteahhitler sorunlarını masaya yatırdılar
A- A+

Bolu’da faaliyet gösteren müteahhitlerin tek çatı altında buluştuğu Bolu inşaat ve Müteahhitleri Derneği( BİMDER), Karpalas Otelde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. İlimizde faaliyet gösteren 100’ün üzerinde müteahhittin katıldığı yemekte yaşanılan sorunlar da masaya yatırıldı.

Derneğin kuruluş amacı ve yaşanılan süreci aktararak yemeğin açılış konuşmasını yapan Akkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Avcı; düzenledikleri yemeğin amacının bir araya gelerek ilimizde ki inşaat firmalarının sorunlarını konuşmak ve çözüm önerileri üretmek olduğunu dile getirdi. 

Daha sonra kürsüye çıkan BİMDER Kurucu Başkanı Bülent Arslan da yaptığı konuşmada; “Derneğimizin kuruluşunu 22 üyeyle birlikte tamamladık. Arkadaşlarım benim başkan olmam konusunda teveccüh gösterdiler, hepsine teşekkür ediyorum. Ama burası benim makamım değil, burası hepimizin makamı, bu dernek tüm inşaat firmalarının derneği... Üyemiz olsun, olmasın biz Bolu’da faaliyet gösteren tüm firmaların sorunlarına çözüm arayacağız. Bir arkadaşımız derdi olduğu zaman bu dert hepimizin derdi olacak. Biliyorum ki, firmalarımız hem belediye, hem Aksa, hem Sedaş yönünden bazı sorunları var. Biz bu akşam bunları konuşup, ortak bir çözüm için fikir birliği oluşturacağız. Hepinize katılımlarınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Arslan’ın konuşmasının ardından söz alan müteahhitler yaşadıkları sorunları dile getirdi. Özellikle Bolu Belediyesi ve Aksa Doğalgaz ile yaşanan sorunların dile getirildiği gecede çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler